Gokarts

Hos Racehall har vi gokarts til alle.

Vores standard gokarts er Dinokarts med Honda motorer. Både børne- og voksenkarts har justerbare pedaler så de kan tilpasses enhver.

Alle gokarts har hydraulisk bremse og de er monteret med en De Haart boks så man fjernbetjent kan regulere farten. Alle vores bremseklodser er uden asbest, og alle gokarts er monteret med Duro Racing dæk. Og så kører vi naturligvis på miljøvenligt benzin.

Skift mellem de forskellige gokarttyper nedenfor, og klik på dem for at læse mere om den enkelte type gokart, samt kravene til køreren.

 • Standardkart

  Producent: Dinokart

  Topfart: 80 KM/T

  Ydelse: 6,5 HK - 200 CC

  Krav til fører: Minimum 150 cm

  Vores standard voksenkart er 6,5 HK's Dinokart. Disse gokarts bliver ofte testkørt, hvilket sikrer at det er køreren og ikke karten der er afgørende for omgangstiderne. Racehall har tilladelse til at have op til 34 af disse gokarts på banen af gangen.

 • Børnekart

  Producent: Dinokart

  Topfart: 80 KM/T

  Ydelse: 6,5 CC - 200 CC

  Krav til fører: Minimum 120 cm høj

  Vores børnekarts giver mulighed for at børn over 120 cm kan komme ud og køre gokart på egen hånd. Gokarten har mindre afstand til rat og pedaler, men fungerer derudover på samme måde som en voksenkart. Der er en speeder og en bremse, og børnene får naturligvis en grundig instruktion så de ikke er i tvivl om noget når de kører ud af pitten.

 • Twin-kart

  Producent: Rimo Kart

  Topfart: 80 KM/T

  Ydelse: 13 HK

  Krav til fører: Minimum 18 år
  Krav til passager: Minimum 90 cm

  Vores Twin-kart med to sæder giver muligheder for at to personer kan køre i den samme gokart. Føreren skal blot være minimum 18 år og passageren minimum 90 cm høj.

 • Superkart

  Producent: Dinokart

  Topfart: 100 KM/T

  Ydelse: 13 HK - 390 CC

  Krav til fører: Min. 18 år, B-kørekort, kørt mindst 3 gange i Racehall.

  Vores 13 HK's VIP superkarts giver den ultimative racingoplevelse. Disse karts er det ypperligste Racehall har at tilbyde, og deres store motorkræft sikrer dig en helt unik oplevelse når du kører i en af disse gokarts.

 • Handicapvenlig gokart

  Producent: Dinokart

  Topfart: 80 KM/T

  Ydelse: 6,5 HK - 200 CC

  Særligt: Ratbetjent gokart - Speeder og bremser sidder på rattet.

  Hos Racehall tilbyder vi også handicapvenlige gokarts, som tillader føreren at styre gokarten udelukkende med hænderne. Gokart-modellen er den samme som vores standard gokarts, men speeder og bremser styres ved hjælp af to håndtag bag på rattet.